Velkommen til våre nettsider!

Hva er en sylinder

Desylinderrefererer til den sylindriske metalldelen som styrer stemplet til å bevege seg lineært i sylinderen.Luftens termiske energi utvides til mekanisk energi i motorsylinderen;gasskompressorsylinderen komprimeres av stempelet for å øke trykket.
Hus for turbiner, roterende stempelmotorer osv. Også kjent som "sylinderen".Bruksområder for sylinder: utskrift (strekkkontroll), halvleder (punktsveisemaskin, sponsliping), automatiseringskontroll, robot, etc.
Hulrommet i stempelet er plassert på sylinderblokken til en forbrenningsmotor.Det er banen til stempelbevegelsen.I denne banen utvider gassforbrenningen seg, og gjennom sylinderveggen kan en del av den eksplosive spillvarmen som overføres av gassen spres, slik at motoren kan holde normal arbeidstemperatur.Sylindre er tilgjengelige i ett stykke og enkeltstøpte modeller.Enkeltstøping er delt inn i tørr type og våt type.Når sylinderen og sylinderblokken er støpt som en helhet, kalles det en heltallssylinder;når sylinderen og sylinderblokken støpes separat, kalles den enkeltstøpte sylinderblokken et sylindersett.Desylindergruppe som er i direkte kontakt med kjølevannet kalles den våte sylindergruppen;sylindergruppen som ikke er i direkte kontakt med kjølevannet kalles tørrsylindergruppen.For å opprettholde tettheten i kontakten mellom sylinderen og stempelet og redusere friksjonstapet forårsaket av bevegelsen av stempelet i det, bør sylinderens indre vegg ha høy maskineringsnøyaktighet og presis form og størrelse.
En pneumatisk aktuator som konverterer trykkenergien til komprimert gass til mekanisk energi i pneumatisk overføring.Det er to typer sylinder frem- og tilbakegående lineær bevegelse og frem- og tilbakegående sving.Frem- og tilbakegående sylindre med lineær bevegelse kan deles inn i fire typer: enkeltvirkende sylindre, dobbeltvirkende sylindre, membransylindere og slagsylindre.
①Enkeltvirkende sylinder: kun den ene enden er utstyrt med en stempelstang, og lufttrykk genereres fra stempelsiden gjennom gasstilførsel og energiakkumulering.Lufttrykk presser stemplet for å generere skyvekraft og returnerer med fjær eller sin egen vekt.
②Dobbeltvirkende sylinder: vekselvis tilførsel av luft på begge sider av stempelet, og utgangskraft i en eller to retninger.
③Sylinder av membrantype: Membranen brukes i stedet for stempelet, kraften sendes ut i bare én retning, og fjæren brukes til tilbakestilling.Tetningsytelsen er god, men slaget er kort.
④ Slagsylinder: Dette er en ny type element.Den konverterer trykkenergien til den komprimerte gassen til den kinetiske energien til stempelet som beveger seg med høy hastighet (10 ~ 20 m/s) for å utføre arbeid.
⑤Stangløs sylinder: Den generelle betegnelsen for sylindere uten stempelstenger.Det finnes to typer magnetiske sylindre og kabelsylindere.
Den svingende sylinderen kalles en svingesylinder, det indre hulrommet er delt i to av bladene, de to hulrommene tilfører luft vekselvis, utgangsakselen svinger, og svingvinkelen er mindre enn 280°.I tillegg kommer roterende sylindre, gasshydrauliske dempesylindere og trinnsylindere m.m.


Innleggstid: 19. september 2022